Genieten op De Wijde Blick

Huur uw stacaravan kavel op ons park in Noordwijkerhout

Seizoensperiode, tarieven kavels, lege huurkavels en occasions Seizoensperiode, tarieven kavels, lege huurkavels en occasions Seizoensperiode, tarieven kavels, lege huurkavels en occasions Seizoensperiode, tarieven kavels, lege huurkavels en occasions Seizoensperiode, tarieven kavels, lege huurkavels en occasions Seizoensperiode, tarieven kavels, lege huurkavels en occasions

Seizoensperiode, tarieven kavels, lege huurkavels en occasions

Het caravanpark en camping is open van 01 april tot en met 30 september!

Zowel op het stacaravanpark als op de camping worden er geen honden toegelaten!

Wilt u een lege kavel huren voor uw stacaravan, toercaravan of een tent in Zuid-Holland?
De Wijde Blick heeft voor u mooie zonnige kavels te huur om een stacaravan, toercaravan of een tent te plaatsen. Vanaf uw huurkavel bent u binnen 10 minuten fietsen in het bos, duin en zee en in het winkel centrum van Noordwijkerhout.
Noordwijk boulevard met strand is 5 km bij ons vandaan.
In de directe omgeving is er altijd wat te doen voor jong en oud.

Prijzen van de huurkavels voor het seizoen jaar 2017 - 2018 variëren van € 1.810,00 tot € 2.150,00  exclusief gemeentelijke belasting.
Prijzen voor toeristisch verblijf neem contact met ons op.

Zo af en toe staan er tweede hands stacaravans te koop op een mooie huurkavel van De Wijde Blick.
Op dit moment staan er GEEN stacaravans/ chalets te koop op een huurkavel!

Voor meer informatie over de evt. in de verkoop staande stacaravans (waar te koop en welk soort/type) of over de huurkavels neem gerust contact op met de receptie 0252-372246 of stuur ons een e-mail; dewijdeblick@hetnet.nl.

Op dit moment hebben wij mooie lege huurkavels beschikbaar. Ook kunnen er toercaravans, tenten en/ of vouwwagens in het seizoen geplaatst worden. Voor meer informatie over stacaravan/ chalet dealers klik op menu 'links' of over de vrije kavel nummers neem gerust contact op met de receptie 0252-372246 of stuur ons een e-mail; dewijdeblick@hetnet.nl

Vrije kavel nummers: 50 (met mooi weids uitzicht op het grote veld) en 87 ( vlakbij het grote veld en speeltuin). Klik op de linker kolom op plattegrond en navigeer vervolgens waar deze mooie kavels gesitueerd zijn op het stacaravanpark.
Op deze huurkavel zou uw stacaravan, toercaravan, tent of vouwwagen binnenkort kunnen staan.

Op de foto's rechts ziet u hoe stacaravans op het park worden afgeleverd o.a. door Caravancentrum Stekelbos. Klik op menu 'links' voor meer info over dit bedrijf en andere stacaravan dealers..

Wij heten u van harte welkom op ons gezellige familiepark!