Genieten op De Wijde Blick

Omgeving

Noordwijkerhout

Noordwijkerhout

Noordwijkerhout is het 'bruisende Hart van de Bollenstreek' en er is dus ook in deze prachtige omgeving een heleboel te beleven. Bungalow - en caravanpark De Wijde Blick is gelegen in Noordwijkerhout en is dus de ideale locatie voor een vakantie in de Bollenstreek bij Noordwijk en Noordwijkerhout.

Lees verder


Noordwijk

Noordwijk

De Omgeving van Noordwijk leent zich perfect voor een strandvakantie. Ook biedt het centrum van Noordwijk en Noordwijk-Binnen vele mogelijkheden voor jong en oud. Bezoek de oude dorpskern of ervaar het uitgaans leven en de gezellige restaurants o.a. direct op het strand of boulevard. Tijdens de zomer periode zijn er wekelijks toeristen markten en braderieën.

Lees verder


Katwijk

Katwijk

Op enkele kilometers van het bungalow - en Caravanpark De Wijde Blick ligt Katwijk. Katwijk heeft een lang gestrekte boulevard. Aan het water zijn er allerlei watersport mogelijkheden. Verse vis wordt elke dag door de Katwijkse vissers vers aangevoerd. In de zomer  periode is er wekelijks in het centrum van Katwijk een grote toeristenmarkt.

Lees verder


Overnachten vlak bij Keukenhof

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.
Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet. 

Keukenhof is ook voor kinderen een groot feest. Met de gratis speurtocht, een kinderboerderij, doolhof en speeltuin vermaken zij zich opperbest.

Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Tot ziens in Keukenhof!

Lees verder


Bloemen radar

Bloemen radar

Welke bloemen staan er nu in bloei?
Waar moeten we naartoe om de mooiste velden met bloemen te zien?
Moeten we nu komen of kunnen we beter nog een paar nachten/ weken wachten om de bloemenvelden te gaan bekijken?
Door middel van dagelijkse foto updates altijd de meest actuele bloemenvelden van de Bollenstreek. O.a. te zien in de gemeenten Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse, Sassenheim, Voorhout en Hillegom.
www.bloemenradar.nl

Lees verder