Wandelroutes

Noordwijkerhout

Bruisend hart

Noordwijkerhout is het 'bruisende Hart van de Bollenstreek' en er is dus ook in deze prachtige omgeving een heleboel te beleven. Bungalow - en caravanpark De Wijde Blick is gelegen in Noordwijkerhout en is dus de ideale locatie voor een vakantie in de Bollenstreek bij Noordwijk en Noordwijkerhout.Tijdens de zomerperiode worden er diverse leuke evenementen georganiseerd.

Meer informatie

Noordwijk

Bollenstreek

De Omgeving van Noordwijk leent zich perfect voor een strandvakantie. Ook biedt het centrum van Noordwijk en Noordwijk-Binnen vele mogelijkheden voor jong en oud. Bezoek de oude dorpskern of ervaar het uitgaans leven en de gezellige restaurants o.a. direct op het strand of boulevard. Tijdens de zomer periode zijn er wekelijks toeristen markten en braderieën. Zoekt u een bungalow of een kavel voor uw (sta) caravan of een kampeerplaats in de buurt van Noordwijk, dan is Bungalow - en Caravanpark De Wijde Blick de ideale uitvalsbasis!

Meer informatie

Noordwijk de perfecte plek voor een strandvakantie.

Katwijk

Katwijkse vissers

Op enkele kilometers van het bungalow - en Caravanpark De Wijde Blick ligt Katwijk. Katwijk heeft een lang gestrekte boulevard. Aan het water zijn er allerlei watersport mogelijkheden. Verse vis wordt elke dag door de Katwijkse vissers vers aangevoerd. In de zomer  periode is er wekelijks in het centrum van Katwijk een grote toeristenmarkt.

Meer informatie

Keukenhof

Fleurigste dagje uit!

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Naast de ruim 32ha aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet. 

Meer informatie

                          

Welke bloemen staan er nu in bloei? Waar moeten we naartoe? Krijg dagelijkse foto updates met de meest actuele bloemenvelden.

Bekijk radar