Komen jullie ook lekker genieten van de zomer aan de Nederlandse kust?

Op dit moment staan er geen tweedehands stacaravans/ chalets te koop op een huurkavel en zijn er geen lege huurkavels beschikbaar. 

Geniet van een ontspannen vakantie in Noordwijkerhout vlakbij het strand, bollenvelden en grote steden als Haarlem, Leiden en Den Haag. We bieden 2-persoons en 6-persoons bungalows verspreid over het park. Daarnaast bieden wij ook kampeerplekken om met uw toercaravan/ tent of kleine camper te overnachten. En heeft u de mogelijkheid om lege kavels te huren om een stacaravan/ chalet te laten plaatsen. En kijk vooral eens tussen het aanbod in onze occasions die er af en toe worden aangeboden.

Ons aanbod

Bungalow huren vlakbij het strand

Vakantie in Noordwijkerhout

De Wijde Blick is een echt gezellig familiepark en geheel huisdier- en autovrij. Een fijne plek om uw vakantie door te brengen in alle rust. Ideale uitvalsplek voor een vakantie aan zee of een actieve vakantie op de fiets.

Bekijk tarieven Reserveren

"Lange stroken stranden en kilometers duin- en bosgebied waar u ongestoord kunt wandelen of fietsen"

Vakantie aan de Hollandse kust

Omringd door duinen, bloembollen en meer

Bekijk al onze aanbiedingen en prijzen voor dit jaar. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op per telefoon +31 (0)252-372246 of per e-mail.

Bekijk tarieven Reserveren