Bungalow huren aan het strand van Noordwijk

Wat kunt u verwachten

De Wijde Blick is een echt gezellig familiepark en geheel hond- en autovrij. Elke bungalow krijgt 1 parkeerplaats toegewezen in de buurt van de geboekte bungalow. Meerdere auto's en bezoek kunnen op de bezoekers parkeerplaats parkeren meteen rechts van de entree. Op het terrein is een wasserette en een informatie/ post ruimte. De kinderen kunnen hun gang gaan in de ruime speelweide, in de zandbak (voor de kleintjes) of speeltuin.

Reserveer direct

Comfort bungalow

6 persoons

De gezellig ingerichte rook- en huisdiervrije bungalows (65 m² en gelijkvloers) zijn voorzien van cv zijn geschikt en ingericht voor maximaal 6 personen (4 volwassenen + 2 kinderen). Alle ruimtes zijn betegeld. De bungalows staan geheel vrij van elkaar in schakelverband opgesteld en hebben een eigen tuin met terras en meubelen. De bosschage biedt u genoeg privacy. Honden worden zowel op het park als in de bungalows niet toegelaten.

  • Hal / entree.
  • Woonkamer met televisie,  zit- en eethoek.
  • Open keuken met 4-pits gaskookplaat en afzuigkap, koelkast met vriezer, koffiezetapparaat (filter), waterkoker en keuken inventaris.
  • ​Drie slaapkamers met kastruimte: 1 met 2 x  1-pers. boxspring bedden (80 x 200 x 20 cm) naast elkaar, 1 met 2 x 1 pers. boxspring bedden (80 x 200 x 20 cm) apart van elkaar en 1 met een stapelbed (70 x 190). Zes synthetische kussens en zes 1-pers. synthetische dekbedden zijn aanwezig.
  • Badkamer met douche, wastafel en wc.

Bekijk tarieven   Reserveren

Royal bungalow

2 persoons

De gezellig ingerichte rook - en huisdiervrije bungalows ( 45 m² en gelijkvloers ) voorzien van cv zijn geschikt en ingericht voor 2 personen. Alle ruimtes zijn betegeld. De bungalows staan geheel vrij van elkaar in schakelverband opgesteld en hebben allen een eigen tuin met terras en terrasmeubelen. De bosschage rondom en bij de bungalows bieden u genoeg privacy. Honden worden zowel op het park als in de bungalows niet toegelaten.

  • Entree, woonkamer met tv, zit- en eethoek. Open keuken met 4 - pits gaskookplaat en een afzuigkap, koelkast met vriezer, koffiezetapparaat (filter), waterkoker en keuken inventaris.
  • 1 ruime slaapkamer met vaste kastenwand en 2 x 1-pers. boxspringbedden (90 x 200 x 20 cm). 2 synthetische kussens en twee 1-pers. dekbedden zijn aanwezig.
  • Ruime badkamer met wastafel, douche en toilet.

Bekijk tarieven   Reserveren

Vanwege een verbouwing, nieuwbouw of een tijdelijk verblijf op een andere manier? Ook dat is eventueel mogelijk bij ons. Voor meer informatie en prijzen hierover kunt u contact opnemen met de receptie via 0252-372246 of via ons contactformulier.