Genieten op De Wijde Blick
WELKOM WELKOM

Bungalow- en Caravanpark De Wijde Blick

WELKOM

Welkom op de website van Bungalow- en Caravanpark 'De Wijde Blick' te Noordwijkerhout. Het hart van de Hollandse kust en van de Bollenstreek. Bovendien bevindt u zich binnen een half uur tot 1,5 uur van de grote steden in Zuid Holland; Leiden, Den Haag, Rotterdam en van Noord Holland; Amsterdam, Haarlem en Alkmaar.

Bij ons vindt u nog een heerlijk stukje natuur. Lange stroken stranden en kilometers duin- en bosgebied waar u ongestoord kunt wandelen of fietsen. Komt u in het voorjaar, dan kunt u ook genieten van de kleurrijke bollenvelden. In de directe omgeving zijn er genoeg sport- en vrijetijds mogelijkheden zoals: zeilen, surfen, golfen, paardrijden (naast de deur), binnen en buiten speelparadijzen en pretparken, restaurants, musea en nog veel meer bezienswaardigheden.
Vanaf het park is het ca. 1 km. naar het bos en duin en ca. 1.8 km naar het strand en het centrum van Noordwijkerhout.

Bent u op zoek naar een bungalow? Ga dan naar het menu en klik op de button 'Bungalows' voor meer informatie.
Of wilt u liever kamperen? Ga dan naar het het menu en klik op de button 'Camping' voor meer informatie.
We bieden ook mooie huurkavels voor een stacaravan en af en toe staan er ook leuke tweedehands stacaravans te koop.  Interesse, ga dan naar het menu en klik op de button 'Stacaravans' voor meer informatie.

Heeft u na het lezen en het bekijken van de website nog vragen of U wilt  meer weten over de bungalow verhuur, camping of stacaravans? Dan kunt u uiteraard ons ook bellen 0252-372246 of vul het contactformulier in via het menu 'Contact'.