Kavel huren Zuid-Holland

In Noordwijkerhout

Wilt u een lege kavel huren voor uw stacaravan, toercaravan of een tent in Zuid-Holland? De Wijde Blick heeft voor u mooie zonnige kavels te huur om een stacaravan, toercaravan of een tent te plaatsen. Vanaf uw huurkavel bent u binnen 10 minuten fietsen in het bos, duin en zee en in het winkel centrum van Noordwijkerhout. Noordwijk boulevard met strand is 5 km bij ons vandaan. In de directe omgeving is er altijd wat te doen voor jong en oud.

Neem contact op

"Een eigen plek vlakbij zee. Zo vaak mogelijk eventjes weg naar een tweede huis buiten". 

Een eigen plekje op Wijde Blick

Occasions

Prijzen van de huurkavels voor het seizoen 2020 - 2021 variëren van € 1.910,00 tot € 2.570,00 exclusief gemeentelijke belasting. Zo af en toe staan er tweede hands stacaravans te koop op een mooie huurkavel. Op dit moment staan er 3 mooie stacaravans ( allen 9 x 3 meter) te koop op huurkavel nr. 12, 26 en 68. 

Neem contact op

Vrije kavels

Eigen stacaravan of chalet plaatsen

Er is een lege huurkavel beschikbaar. Hier kunnen toercaravans, tenten en/ of vouwwagens in het seizoen geplaatst worden. Vrije kavel nummer: 11 (zie plattegrond). Deze is ca. 95 m2 groot. Maximale stacaravan grootte: 9.00 x 3.10 meter. Voor meer informatie neem gerust contact op via 0252-372246 of via ons contactformulier.

Neem contact op