Kavel huren Zuid-Holland

In Noordwijkerhout

Op dit moment zijn er GEEN lege huurkavels beschikbaar en staan er GEEN tweedehands stacaravans/ chalets te koop op een huurkavel. WEL staat er een nieuwe stacaravan te koop op een huurkavel. Scroll naar beneden voor meer info.

TIP: houdt onze website zo af en toe in de gaten, want je weet maar nooit!!

Het stacaravan/ chalet park is geheel huisdiervrij en geopend van 01 april - 30 september. Van 01 oktober tot 31 maart zijn wij gesloten.

Wilt u een lege kavel huren voor uw stacaravan of chalet in Zuid-Holland? De Wijde Blick heeft voor u mooie zonnige kavels te huur om een stacaravan of een chalet te plaatsen. 

Vanaf uw huurkavel bent u binnen 10 minuten fietsen in het bos, duin en zee en in het winkel centrum van Noordwijkerhout. Noordwijk boulevard met strand is 5 km bij ons vandaan. In de directe omgeving is er altijd wat te doen voor jong en oud.

Neem contact op

"Een eigen plek vlakbij zee. Zo vaak mogelijk eventjes weg naar een tweede huis buiten". 

Een eigen plekje op Wijde Blick

Occasions

Prijzen van de huurkavels voor het seizoen 2020 - 2021 variëren van € 1.910,00 tot € 2.570,00 exclusief gemeentelijke belasting.

Zo af en toe staan er tweede hands stacaravans te koop op een mooie huurkavel.

Op dit moment staat er een nieuwe stacaravan ( 900 x 370 ) te koop op kavel nr. 62.  Zie rechts de foto en voor meer info klik op de blauwe button hieronder ↓. Of klik door op de website van Stekelbos waar deze te koop staat;  https://www.stekelbos.nl/chalet-kopen 

Neem contact op

Vrije kavels

Eigen stacaravan of chalet plaatsen

Er zijn op dit moment helaas geen lege huur kavels beschikbaar (zie plattegrond).

Voor meer informatie neem gerust contact op via 0252-372246 of via onderstaand blauwe button 'neem contact op'.

Neem contact op